Ηλεκτρονική Co. καινοτομίας, ΕΠΕ

 

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή μας για να κάνετε τη γραμμή σας ζυγίσματος και συσκευασίας ευκολότερη, γρηγορότερα και περισσότερη μείωση κόστους!

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταWEIGHER ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΗΧΑΝΗ

Weigher ελέγχου διεπαφών USB ενισχυμένο μηχανή πλαίσιο ανοξείδωτου

Αναθεωρήσεις πελατών
Γρήγορα να στείλει, και καλή επικοινωνία. Η ουσία δοκιμασμένη, πραγματικά μεγάλος, σας ευχαριστεί!

—— Pratik Rastogi

Άριστες συνεργασία και επικοινωνία. Μπορώ μόνο να συστήσω.

—— Alireza πράσινο

Άριστη ποιότητα! Έχω ψάξει μια υψηλή ακρίβεια για πολύ καιρό, εδώ την βρίσκω!

—— Larry Geminiani

Είμαι Online Chat Now

Weigher ελέγχου διεπαφών USB ενισχυμένο μηχανή πλαίσιο ανοξείδωτου

large.img.alt
small.img.alt small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  Weigher ελέγχου διεπαφών USB ενισχυμένο μηχανή πλαίσιο ανοξείδωτου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: inntronic
Αριθμό μοντέλου: Incw-100

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχέδιο: Incw-100 Μέγιστο ζύγισμα: 100g
Ζυγίζοντας σειρά: 0g-100g Μέγιστη ακρίβεια: 0.04g
Ακρίβεια επίδειξης: 0.01g Μέγιστη ταξινομώντας ταχύτητα: 300p/min
Υψηλό φως:

αυτόματες ζυγίζοντας μηχανές ελέγχου

,

Σε απευθείας σύνδεση checkweigher

Incw-100 μπισκότων υπέρβαρος αποβολών weigher 100g 0.01g ελέγχου διαχωριστών σε απευθείας σύνδεση

 

Βασική αρχή:

 

Η μονάδα ταχύτητας της γραμμής παραγωγής του μπροστινού τμήματος της βασικής αρχής εισάγει τη ζυγίζοντας μονάδα μέσω της άμεσης και αύξησης ταχύτητας για να κάνει το προϊόν να εισαγάγει τη ζυγίζοντας μονάδα τακτοποιημένα και εξ ίσου απέχων, και όταν βρίσκεται ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης στο μέτωπο της ζυγίζοντας μονάδας, ο εξοπλισμός αρχίζει να ζυγίζει αυτόματα το προϊόν. Συγχρόνως, η μηχανή συγκρίνεται με την αρχική τυποποιημένη αξία βάρους και τις ανώτερες και χαμηλότερες οριακές τιμές, και τα κατάλληλα προϊόντα και τα υπέρβαρα και βαριά προϊόντα αυτόματα.

 

Πεδίο εφαρμογής:

1. ανίχνευση ζυγίσματος σωληνώσεων: 1) υπερβολικό βάρος/υπό δοκιμή βάρους 2) ελλείπουσα επιθεώρηση μερών 3) ελλείπουσα ανίχνευση σύνδεσης.

2. γραμμή συνελεύσεων που ζυγίζει και που ταξινομεί: 1) πολυβάθμια ταξινόμηση βάρους 2) αναρμόδια ταξινόμηση προϊόντων 3) κάτω του μετρίου προϊόντα.

3 . εφαρμογή συνδυασμού μηχανών ζυγίσματος: παρέχετε την ανίχνευση ζυγίζοντας μηχανών και μετάλλων, αυτόματος κώδικας ψεκασμού, αυτόματος εξοπλισμός ολοκλήρωσης εξοπλισμού ανίχνευσης αυτόματος σφραγίζοντας.

4. προσαρμογή: σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρηματικών χρηστών και τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος παραγωγής, παρέχουμε τις επαγγελματικές προσαρμοσμένες λύσεις και τον εξοπλισμό.

 

Αυτόματη μηχανή ζυγίσματος, ταξινόμησης και απόρριψης για τους ζυγούς ρίψης, υψηλή ανίχνευση ακρίβειας των απορριφθε'ντων προϊόντων
 
Τέσσερα, προϊόν Q & Α:
Πώς τα προϊόντα επιλέγουν; Απάντηση: το πρώτο βήμα είναι να καθοριστεί η σειρά σύμφωνα με το μέγεθος, τη σειρά βάρους και τη χρήση του προϊόντος που χρειάζεστε. Όπως το βάρος 100g, το μέγεθος 80*90*30mm, η υπέρβαρη ή βαριά απόρριψη ή τα πολλαπλάσια κομμάτια της αυτόματης αποβολής. Επιλέξτε το πρότυπο incw-150, και το πλάτος της ζώνης είναι μέσα σε 150mm 500g. Το δεύτερο βήμα είναι να καθοριστεί ο τύπος σύμφωνα με την ακρίβεια και την ταχύτητά σας. Εάν χρειάζεστε την ακρίβεια 0.5g, επιταχύνετε 100 κομμάτια/τη μικρή, επίλεκτη τυποποιημένη μηχανή. Εάν ζητάτε την ταχύτητα 280 κομματιών ανά λεπτό, ή η ακρίβεια είναι λιγότερο από 0.1g. Οι σειρές υψηλής ταχύτητας ή οι σειρές υψηλής ακρίβειας απαιτούνται. Το τρίτο βήμα είναι να καθοριστεί το ύψος, το πλάτος (ενδεχομένως) της υπάρχουσας σωλήνωσής σας και το διάστημα που απαιτείται από την επιχείρησή μας. Το τέταρτο βήμα είναι να καθοριστούν οι λειτουργίες που πρέπει να επιλέξετε, όπως τα στοιχεία αποθήκευσης USB, τη σε πραγματικό χρόνο διαβίβαση στοιχείων βάρους, συναγερμός και ούτω καθεξής. Προκειμένου να παρασχεθούν οι ακριβέστερες παράμετροι, οι λύσεις και οι αναφορές, προτείνουμε ότι έρχεστε σε επαφή με το πρόσωπο υπεύθυνο για το τμήμα μας για να σας βοηθήσετε να ολοκληρώσετε την επιλογή.
2. ποια είναι η ακρίβεια της επιχείρησής σας; Σε πόσο μπορεί η ταχύτητα να φθάσει; Α: υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την ακρίβεια ενός προϊόντος, το οποίο συσχετίζεται με το βάρος, το μέγεθος, την ταχύτητα και το περιβάλλον του προϊόντος. Γενικά, όσο μεγαλύτερο το βάρος, τόσο μεγαλύτερο το μέγεθος προϊόντων και τόσο γρηγορότερη η ταχύτητα, τόσο χειρότερη η ακρίβεια προϊόντων είναι. Η ταχύτητα ανίχνευσης μπορεί να επιτευχθεί σε 300 κομμάτια ανά λεπτό.
3. πόσο περίπου η υπηρεσία μεταπώλησής σας; Έχω οποιαδήποτε υπηρεσία μεταπώλησης στο τοπικό επίπεδο; Απάντηση: επιμένουμε ότι καμία υπηρεσία μεταπωλήσεων δεν είναι το καλύτερο μετά από την υπηρεσία πώλησης. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, εάν υπάρχει ποιοτικό πρόβλημα, θα τακτοποιήσουμε τη μακρινή συνεργάσιμη διόρθωση για πρώτη φορά. Εάν αποτύχει, θα στείλουμε κάποιο στην πόρτα που διορθώνει προσωπικά.
4. πόσο καιρό θα πάρει για την παράδοση των προϊόντων της επιχείρησής σας; Απάντηση: για εκείνους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τυποποιημένες μηχανές, η επιχείρησή μας είναι στο απόθεμα και θα σταλεί μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες αφότου παραλαμβάνεται η πληρωμή. Για το μεταβλητό εξοπλισμό, λόγω της ανάγκης για τις αλλαγές επανασχεδιασμών, ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 2-3 εβδομάδες. Η επιχείρηση εισάγει αυτήν την περίοδο τα κέντρα επεξεργασίας για να κοντύνει το χρόνο παράδοσης όσο το δυνατόν περισσότερο. Ποιο είναι το μέγεθος του προϊόντος;
5. Απάντηση: τυποποιημένη μηχανή L450mm*W910mm*1450mm 150 σειράς τυποποιημένη μηχανών L740mm*W605mm*1450mm220 σειράς τυποποιημένη μηχανών L1150mm*W665mm*1450mm300 σειράς τυποποιημένη μηχανών L1560mm*W735mm*1450mm400 σειράς τυποποιημένη σειρών μηχανών L2000mm*W845mm*1450mm450
 
η επιχείρησή μας υποστηρίζει την περίπτωση χρήσης προσαρμογής μεγέθους προϊόντων παρουσιάζει

 

Παράμετροι weigher ελέγχου incw-450 σειρών

σχέδιο Incw-100
Μέγιστο ζύγισμα 100g
Ζυγίζοντας σειρά 0g-100g
Μέγιστη ακρίβεια 0.04g
Ακρίβεια επίδειξης 0.01g
Μέγιστη ταξινομώντας ταχύτητα 300p/min

 

Πλάτος ζωνών 100mm
προϊόν lengthmm ≤100mm
μέγεθος widthmm ≤100mm
  heightmm ≥3mm
  Ο τρόπος αποβολών τύπος χτυπήματος αέρα τύπος χτυπήματος αέρα, pushrod τύπος, τύπος μοχλών και προς τα κάτω τύπος.
διεπαφή λειτουργίας οθόνη αφής των οδηγήσεων χρώματος
προετοιμασμένα προϊόντα 200
Εξωτερική διεπαφή Διεπαφή USB (για την αποθήκευση των στοιχείων, προαιρετικών), RS232 (προαιρετικό), TCP/IP (προαιρετικό)
εξοπλισμένος με ανιχνευτές μετάλλων, εκτυπωτής Inkjet, μηχανή μαρκαρίσματος, εκτυπωτής, κ.λπ.
δύναμη 220v
Εξωτερική πηγή αερίου 0.6-1MPA
Διεπαφή πίεσης Φ 8mm
Υλικό δομών μηχανών ανοξείδωτο (SUS304)
σημείωση

1. οι ιδιότητες και το περιβάλλον των δοκιμασμένων προϊόντων είναι διαφορετικές, και η πραγματικές ταχύτητα και η ακρίβεια ανίχνευσης είναι επίσης διαφορετικές.
Περισσότερο από

 

  2.of οι προδιαγραφές μηχανών είναι τυποποιημένες, άλλες μεγέθη και ειδικές απαιτήσεις μπορούν να προσαρμοστούν.

 

Weigher ελέγχου διεπαφών USB ενισχυμένο μηχανή πλαίσιο ανοξείδωτου 0Weigher ελέγχου διεπαφών USB ενισχυμένο μηχανή πλαίσιο ανοξείδωτου 1 

Στοιχεία επικοινωνίας
Innovation Electronic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kenna

Τηλ.:: +8615868823439

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)