Ηλεκτρονική Co. καινοτομίας, ΕΠΕ

 

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή μας για να κάνετε τη γραμμή σας ζυγίσματος και συσκευασίας ευκολότερη, γρηγορότερα και περισσότερη μείωση κόστους!

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Innovation Electronic Co.,Ltd

Αναθεωρήσεις πελατών
Γρήγορα να στείλει, και καλή επικοινωνία. Η ουσία δοκιμασμένη, πραγματικά μεγάλος, σας ευχαριστεί!

—— Pratik Rastogi

Άριστες συνεργασία και επικοινωνία. Μπορώ μόνο να συστήσω.

—— Alireza πράσινο

Άριστη ποιότητα! Έχω ψάξει μια υψηλή ακρίβεια για πολύ καιρό, εδώ την βρίσκω!

—— Larry Geminiani

Είμαι Online Chat Now

Innovation Electronic Co.,Ltd

1
Innovation Electronic Co.,Ltd
Περίπου εμείς

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : inntronic
Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Co. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ., ΕΠΕ εστίαση στο ζύγισμα και στατική λύση στη βιομηχανία συσκευασίας!

 

Στις προηγούμενες δεκάδες των ετών, καθιερώσαμε την πολύ καλή σχέση με το ευρύ φάσμα των προμηθευτών και των πελατών στο ζύγισμα και τα στατικά προϊόντα ειδικά στη βιομηχανία συσκευασίας και ερευνήσαμε επίσης στα εργοστάσια μας και στατικός, βαθμιαία, παίρνουμε τα ειδικά πλεονεκτήματά μας σε αυτήν την αγορά: περισσότερες ακρίβεια και οικονομικότερο ζύγισμα και στατική λύση για σας!

 

Η λύση ζυγίσματός μας περιλαμβάνει κυρίως:

1. όλα τα είδη κυττάρων φορτίων (το κύτταρο φορτίων έντασης και συμπίεσης, κύτταρο φορτίων τύπων του s, ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου, κύτταρο φορτίων ακτίνων κουράς, εκείνα τα κύτταρα φορτίων χρησιμοποιείται ευρέως στα είδη βιομηχανίας συσκευασίας όπως τα τρόφιμα που ζυγίζουν και που συσκευάζουν, τσιμέντο που ζυγίζουν και συσκευάζοντας, χημικός που υπολογίζουν δόση και συσκευάζοντας, φαρμακευτικός που υπολογίζουν δόση και που συσκευάζουν, ηλεκτρονικός ισορροπία, κλίμακα σιλό, κλίμακα φορτηγών, κ.λπ.)

2. Υψηλή κλίμακα πάγκων ακρίβειας, κλίμακα πατωμάτων, επιτραπέζια κλίμακα, μετρώντας κλίμακα. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε ισχύ τα είδη που χρειάζονται το υψηλό ζύγισμα ακρίβειας, όπως το μικρό υπολογισμό μπουλονιών και συσκευάζοντας, την ακριβά σκόνη και τα μόρια που ζυγίζουν και που συσκευάζουν, σύστημα υπο--συσκευασίας, κ.λπ.

3. Εξοπλισμός ζύγισης όπως τη μηχανή χορήγησης της δόσης, checkweigher, την κλίμακα μεταφορέων κυλίνδρων, κ.λπ. Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται ευρέως στο ζύγισμα και τη συσκευασία της γραμμής παραγωγής. Η κύρια χρήση είναι να ταϊστεί το υλικό της καθορισμένης ποσότητας, και ο διπλός έλεγχος εάν το βάρος είναι στη σειρά ή όχι και αποβάλλει τις συσκευασίες που όχι στη σειρά.

 

Η στατική λύση περιλαμβάνει κυρίως:

1. Στατική μηχανή χρέωσης 20KV, 30KV, 60KV, 100KV. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη γραμμή παραγωγής υλικού συσκευασίας, όπως τη μηχανή πλαστικών ταινιών, τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, μηχανή μαρκαρίσματος IML, δευτερεύουσες λαβές τσαντών συγκόλλησης, συρρικνώνονται το τύλιγμα, την ηλεκτροστατική σύνδεση, κ.λπ.

2. Στατικά eliminators 7.5KV, 6kv, ΚΑΙ του αντιστατικού φραγμού, του αεροβόλου πιστολιού ιονισμού, του ακροφυσίου αέρα ιονισμού, του στατικού αφρού, κ.λπ. Αυτά τα eliminators χρησιμοποιούνται ευρέως στη στατική αποβολή πρίν συσκευάζουν τελειωμένος - προϊόντα. Πρόκειται να καταστήσει τη συσκευασία καλύτερη, ή να αφαιρέσει τη σκόνη στην επιφάνεια των προϊόντων.

 

Εάν έχετε οποιοδήποτε ζύγισμα ή στατικό πρόβλημα ειδικά στη βιομηχανία συσκευασίας, μας ελάτε σε επαφή με, είμαστε βέβαιοι για να σας παρέχουμε μια κατάλληλη και οικονομική λύση!

 

Κίνα Innovation Electronic Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Innovation Electronic Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Innovation Electronic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. TINA LIU

Τηλ.:: +8618758163948

Φαξ: 86-571-8838-5175

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)