Ηλεκτρονική Co. καινοτομίας, ΕΠΕ

 

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή μας για να κάνετε τη γραμμή σας ζυγίσματος και συσκευασίας ευκολότερη, γρηγορότερα και περισσότερη μείωση κόστους!

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτατικές συσκευές αποβολών

ATS-20AF-Κ βιομηχανικές στατικών εξολοθρευτών ανεμιστήρων άριστες συσκευές αποβολών απόδοσης στατικές

Αναθεωρήσεις πελατών
Γρήγορα να στείλει, και καλή επικοινωνία. Η ουσία δοκιμασμένη, πραγματικά μεγάλος, σας ευχαριστεί!

—— Pratik Rastogi

Άριστες συνεργασία και επικοινωνία. Μπορώ μόνο να συστήσω.

—— Alireza πράσινο

Άριστη ποιότητα! Έχω ψάξει μια υψηλή ακρίβεια για πολύ καιρό, εδώ την βρίσκω!

—— Larry Geminiani

Είμαι Online Chat Now

ATS-20AF-Κ βιομηχανικές στατικών εξολοθρευτών ανεμιστήρων άριστες συσκευές αποβολών απόδοσης στατικές

large.img.alt
small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  ATS-20AF-Κ βιομηχανικές στατικών εξολοθρευτών ανεμιστήρων άριστες συσκευές αποβολών απόδοσης στατικές

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: inntronic
Αριθμό μοντέλου: ATS-20AF-Κ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο: ATS-20AF-Κ Λειτουργούσα τάση: 220V
Τρέχουσα κατανάλωση: 1.4A Λειτουργούσα θερμοκρασία: -10~50℃
Μέγεθος: 550mm (L) ×240mm (W) ×370mm (Χ) Βάρος: 17.5kg
Υψηλό φως:

φραγμός στατικών εξολοθρευτών

,

αντιστατικός εξολοθρευτής

βιομηχανικός ανεμιστήρας αέρα ιονισμού ATS-20AF-Κ 220v για την επίλυση του στατικού προβλήματος του κακού βιομηχανικού περιβάλλοντος
 
ATS-20AF-Κ ο βιομηχανικός ανεμιστήρας αέρα ιονισμού σχεδιάζεται για την επίλυση του στατικού προβλήματος του κακού βιομηχανικού περιβάλλοντος. Είναι ένα είδος υψηλού αποδοτικού, ευρέος φάσματος. Η κάλυψη αέρα, αυτό μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει τη συνολική διαδικασία παραγωγής όπως η κοπή, κάμπτοντας, πλαστικά συστατικά που μεταβιβάζει και που συσκευάζει την επίμονη δαπάνη διαδικασίας.
 

Αρχή εργασίας:
ATS-20AF-Κ ο βιομηχανικός ανεμιστήρας αέρα ιονισμού μπορεί να παραγάγει πολύ αέρα με το θετικό και αρνητικό ιόν, οι ηλεκτρικές δαπάνες στο αντικείμενο και να πέσει, όταν χρεώνεται η επιφάνεια αντικειμένου αρνητικά - χρεωμένος, θα προσελκύσει τη θετική δαπάνη στον αέρα, όταν είναι θετικά η επιφάνεια αντικειμένου -, αυτό θα προσελκύσει τις αρνητικές δαπάνες στον αέρα, έτσι ώστε ο ηλεκτροστατικός στην επιφάνεια του αντικειμένου και, για να αποβάλει το σκοπό της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Συντήρηση:
Επικεφαλής καθαρισμός εκπομπής, ιονική ρύθμιση ισορροπίας, εκτός από τη στατική διόρθωση, για να εξασφαλίσει την κανονική εργασία του ιονικού ανεμιστήρα.
1.  Καθαρισμός: καθαρή συσκευών αποστολής σημάτων συσκευών αποστολής σημάτων σημείου εκπομπής ολίσθησης ή περιστροφής καθαρίζοντας βούρτσα, μέχρι καθαρό καθαρό      ιονική άκρη εκπομπής, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
2.  Ο κολπίσκος αέρα, αεροκαθαριστήρας εξόδου: η είσοδος και η ιονισμένη οπή αερισμού πρέπει να είναι καθαρές για να αποτρέψουν                     η παρεμπόδιση της ροής αέρος, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μαλακή βούρτσα που καθαρίζει ή το συμπιεσμένο αεροκαθαριστήρα.
3.  Ιονική δοκιμή ισορροπίας: αποβάλτε το χρόνο με τη μέτρηση της ηλεκτροστατικής ηλεκτροστατικής συσκευής ανάλυσης
4. Ηλεκτροστατική χρονική δοκιμή αποβολών: αποβάλτε το χρόνο με τη μέτρηση της στατικής ηλεκτροστατικής συσκευής ανάλυσης
5.  Ο ιονικός ανεμιστήρας, σχέδιο παραγωγής για το ιονικό ποσό είναι ισορροπημένος, σταθερός. Όπως μπορεί να επηρεαστεί από τη διακύμανση τάσης,      η περιβαλλοντική υγρασία αέρα και άλλοι παράγοντες θα διαμορφώσουν την υπόλοιπη αντισταθμισμένη τάση ιονική ισορροπία. Όφσετ                    πρότυπα: 0V ± 10V. Εάν ο στατικός χρόνος αποβολών και η υπόλοιπη τάση έχουν μια μεγάλη απόκλιση, πρέπει να είναι      σταλμένος στο εργοστάσιο για την ευθυγράμμιση.
 
Οδηγίες χρήσης κυβερνητών

 1. Ρυθμιστής τάσης ενιαίας φάσης: Α, τερματικό Χ για την εισαγωγή, α, τερματικό Χ για την παραγωγή.
 2. Εάν ο ρυθμιστής εγκαθίσταται πρόσφατα ή μην χρησιμοποιημένος για πολύ καιρό, η ανάγκη ρυθμιστών να χρησιμοποιηθεί το Meg-ωμόμετρο 500V για να μετρήσει την αντίσταση μόνωσης της σπείρας στο έδαφος πρίν τρέχει. Και είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί μόνο πότε η αντίσταση να μην είναι χαμηλότερο από το μεγαόμ 5, διαφορετικά αυτό πρέπει να υποβληθεί στην επεξεργασία θερμότητας και ξήρανσης. Μετά από να ξεράνει, να ελέγξει εάν ο σύνδεσμος που χαλαρώνουν πρέπει. Εάν χαλαρό, πρέπει να σφιγχτεί.
 3. Πριν τη χρήση, η τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το ρεύμα αρνητικών δαπανών πρέπει να προσδιοριστούν. Πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις ρυθμιστή.
 4. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ο δείκτης στο εξόγκωμα πρέπει να προσαρμοστεί στα 0, κατόπιν η τελική ανάγκη φορτίων να συνδεθεί με την παραγωγή. Στο τέλος συνδέστε με το καλό στηρίζοντας καλώδιο για να εξασφαλίσετε ασφάλεια.
 5. Συνδέστε την κατάλληλη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με το τερματικό εισαγωγής, και έπειτα αργά ρυθμίστε το εξόγκωμα, για να κάνετε την τάση παραγωγής να επιτύχει την απαραίτητη αξία.
 6. Προκειμένου να αποφευχθούν η φλόγα μερών βουρτσών ή επαφών ζημίας έξω και το άνεμος έγκαυμα, πρέπει να ρυθμίσετε την ταχύτητα ενός κύκλου από το κουμπί, ένας κύκλος δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.
 7. Μετά από το τέρμα η εργασία, εάν όχι οι χρήσεις σύντομα αργότερα, είναι σίγουρες ότι ο δείκτης και το εξόγκωμα είναι σε 0, και κόβουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
 8. Η επιφάνεια επαφών του τυλίγματος και της βούρτσας πρέπει να κρατηθεί καθαρή. Εάν οποιοδήποτε μαύρο σημείο, μπορεί να σκουπίσει με το νήμα βαμβακιού βύθισε στο οινόπνευμα (90%), έως ότου καθαρίζεται μακριά το σημείο.
 9. Το καλώδιο και το τερματικό καλωδίων της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο ρυθμιστή, ρυθμιστής στο φορτίο να είναι καλά που συνδέονται πρέπει. Και μπορεί να ρυθμίσει το ρεύμα μέσω του ρυθμιστή.
 10. Κατά την κίνηση του ρυθμιστή, πρέπει να χρησιμοποιήσει να χειριστεί ολόκληρο το ρυθμιστή που ανυψώνει και που κινείται, για να μην χειριστεί το εξόγκωμα.
 11. Μην επιτρέψτε την πτώση σταγονίδιων ή πετρελαίου νερού στον εσωτερικό του ρυθμιστή, και πρέπει να καθαρίσει τη σκόνη μέσα στη δύναμη τακτικά.
 12. Πρέπει να είστε καλά - αερισμένος για να αποτρέψει την υπερθέρμανση.

 
Η εξωτερική σύνδεση αντιστοιχεί ως εξής:
 
1. κόκκινο καλώδιο (κόκκινο) -- Α (εισαγωγή)
2. μπλε καλώδιο (μπλε) -- Χ ή Χ (μηδέν), επειδή το Χ και το Χ συνδέθηκαν το ένα μέσα στο άλλο
3. μαύρο καλώδιο (μαύρο)-- α (παραγωγή)
4. κίτρινο καλώδιο (κίτρινο) — — επίγεια σύνδεση
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:
* Κατάλληλος για τη μεγάλη σειρά να αποβάλει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια
* Ηλεκτροστατική γρήγορα κίνηση, κατάλληλη εγκατάσταση
* Με τον ιονικό καθαριστή εκπομπών
* Εσωτερικό υπάρχει γεννήτρια ανεμιστήρων και υψηλής τάσης
 
Εφαρμογές:
Φυσώντας μηχανήματα Ηλεκτρονικά προϊόντα ακρίβειας ηλεκτρονική γραμμή συνελεύσεων, ιατρικές γραμμές συνελεύσεων κατασκευής, εκτύπωση, συσκευασία διαμόρφωση των λεπτών προϊόντων.
 
Προδιαγραφή

Λειτουργούσα τάση 220V
Τρέχουσα κατανάλωση 1.4A
Λειτουργούσα θερμοκρασία -10~50℃
Μέγεθος 550mm (L) ×240mm (W) ×370mm (Χ)
Βάρος 17.5kg
Όγκος αέρα 0--410CFM
Τάση όφσετ 0v±10v
Κάλυψη αέρα 60cm×30cm
Χρόνος απαλλαγής (5000v-500v κατά 300mm) ≤0.6s

 

Περιστροφικός διακόπτης ταχύτητας

ATS-20AF-Κ βιομηχανικές στατικών εξολοθρευτών ανεμιστήρων άριστες συσκευές αποβολών απόδοσης στατικές 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Innovation Electronic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kenna

Τηλ.:: +8615868823439

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα